top of page

Women's Tablao | Flamenco

Samtliga musiker och dansare är baserade i Skandinavien men både bemästrar och helhjärtat ägnar sina liv åt flamencon. Framträdandet improviseras fram genom att luta sig mot den så kallade flamencostrukturen och ”compás” - den karaktäristiska flamencorytmen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Women's Tablao | Flamenco
Women's Tablao | Flamenco

Tid & Plats

22 okt. 2022 19:00

Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg, Sverige

Om arrangemanget

Ange koden: "Rabatt" för 40% på biljetter för pensionärer/studenter.

Kod till entrén finns anged i biljetten.

Plats: Oceanen, World Dance Company vån 2 

Entré: Höger sida av Oceanen (ej via Restaurang Oceanen), insläpp från 18.30

Jossette Reillys kreativa arbete kombinerar flamencorytmer med puertoricansk historia och musikaliska rötter. Hon har tidigare studerat flamenco i Spanien och turnerat både nationellt och internationellt.

Ann ”La Pantera” Sehlstedt är mycket rutinerad, omtyckt och flitigt anlitad flamencodansare och -pedagog utbildad både vid Danshögskolan i Stockholm, en gedigen yrkesdansarutbildning i Sevilla samt många års fortbildning både från Sevilla och Madrid. Utöver föreställningar och turnéer har hon tidigare även undervisat på bl a Danshögskolan (nuvarande DOCH), DansCompagniet och Balettakademien i Stockholm,

Marianne Holmbe är en norsk sångerska baserad i Göteborg. Sång är hennes uttryck och konstform och hon ackompanjerar sig själv med olika perkussionsinstrument och gitarr. Holmbe har specialiserat sig i arabisk musik, flamenco och andalusisk medeltida arabisk och sefardisk musik.

Afra Rubino är gitarrist och baserad i Göteborg. Hon har öppnat för legenden och flamencogitarristen Vicente Amigo och turnerat med Spaniens främsta kvinnliga gitarrist Antonia Jiménez. Rubinos musik kombinerar klassisk flamenco, latinamerikanska rytmer och egenkomponerade original.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Women's Tablao

  150,00 kr

  moms inkluderad

  +3,75 kr serviceavgift

  Konsertbiljett till föreställningen Women's Tablao

  150,00 kr

  moms inkluderad

  +3,75 kr serviceavgift

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Share this event

bottom of page